✦Hétvégi feltöltődés

A kis családommal nemigen járunk el itthonról, a munka és a suli mellett egyszerűen nincs időnk minden hétvégén elmenni erre-arra. Ezért is kapva-kaptunk a tánccsoport vezetőnk ajánlatán, és mi is részt vettünk a Szilágyságiak bálján. A sok-sok adatközlő mellett ott voltak még a megye fejesei is - hiszen azok az ilyesmiből természetesen nem maradhatnak ki -, néhány helyi tánccsoport, és ami számomra is a legfontosabb: a Polgárok Háza erdélyi konzulja - legalábbis azt hiszem, ez a munkakörének a neve.
Mindamellett, hogy csodás, pörgő muzsika szólt, és hogy szünetekben valószínűleg 300 ember, de meg merem kockáztatni, hogy több is, együtt nótázott... mindamellett szemtanúja voltam a mellékelt videón látottaknak, ami miatt a sírás kerülgetett.
A páros 64 éve házas, 84 és 85 évesek, a tavalyelőtti vagy azelőtti év folyamán részt vettek a Táncháztalálkozón is... Igen, ilyen idősen felmentek Pestre, több mint 14 órát ültek és utaztak egyhuzamban, és ami megjegyezendő: a nénike volt az egyetlen, aki nem hisztizett, csak mert fáradt volt és fájt valamije.
Minden elismerésem az övék. Az ő korukban én is olyan szeretnék lenni, mint ők. Olyan boldog éa gondtalan.❤
Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése