TOP 5 Szerda #17 | Kedvencek, amelyeket ismét meg szeretnék nézni

Tudom, ezt a bejegyzést a múlthétre kellett volna időzítenem, de sajnos meghalt nagymamám, és egy gramm lélekenergiám sem volt azokon a napokon aktívkodni. Ezen a héten megújult erővel pótolgattam az elmaradásokat, és mivel tetszett ez a téma is, azt mondtam, ismét két legyet ütök egy csapásra. Viszont összekevertem a napokat, és csak ma tudatosult bennem, hogy mindezt tegnap kellett volna bepötyögnöm... Sebaj!
Ebben a részben a megszokottól eltérően filmeket hozok nektek, mégpedig azokat, amelyeket majd újra szeretnék nézni.

TOP 5 film, amit majd újranézek a közeljövőben

1. Adeline varázslatos élete
Nagyon megfogott ez a film, érdekesnek találtam az alapötletét, és Blake is remekül játszotta a szerepét. Többnyire tényleg az alap miatt nézném újra, ha lesz egy kis szabadidőm, mert a szerelmi szál megfogott benne. Bár az is érdekes, ahogy halhatatlanná vált, de a kis romantikus lelkemet mégis inkább ez rabolta el.


2. Kivétel és szabály
Akár könyvről van szó, akár filmről, imádom, ha egy karakter szabályt szeg. Frank a vallásával kapcsolatban tesz rossz lépéseket, Marla pedig olyan emberek közé keveredik, akiktől inkább távol kéne lennie, és olyan tetteket kell végrehajtania, amire néhány év múlva már egyáltalán nem büszke. Érdemes megnézni ezt a filmet, rám mély benyomást tett.


3. Félvilág
Imádom a történelmi romantikát, és hatalmas öröm, hogy a magyar filmipar is kezd rájönni, hogy mi a jó. Ez a film külön kedvenc, már csak azért is, mert nagyon szemléletesek a kosztümök és a helyszín is, de nagyon érdekes a története is. Imádom a krimit, és ha ez egy kicsit vegyítve van a romantikával, akkor hatalmas a boldogság a házunk tájékán.


4. Nyomd, bébi, nyomd!
Nos, a nevét illetően: nem, nem pornó, és nem is azt nyomják, amire eleinte gondoltok. Az alapötlet érdekes: autók, lopás, rablás, egy csapat, egy fő góré, de állandó a soför, azaz Bébi. Nemcsak kemény helyzetek vannak benne, a történetnek van egy lélektani háttere is, ami nagyon könnyen megfigyelhető, ha rendesen odafigyel az ember.


5. Kincsem
Kiskoromban rajongtam a lovakért, amit elsősorban apámtól örököltem. Amikor először hallottam róla, azt mondtam, ezt muszáj megnézzem, sőt az lenne a legjobb, ha családiasan tenném. Végül összedobtunk itthon egy házimozit, és mind a négyen ott ültünk a tévé előtt, és együtt izgultunk a szereplőkért.
_____
Nektek mik a kedvenc filmjeitek? Írjátok meg nekem! 💕

Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése