Beth Ciotta - Szerelemtornádó

Előjáróban csupán annyit, hogy szeretnék egy picit beszélni a saját történetemről. Pillangó néven fut, és a múlthéten került fel a Prológus. Könnyed, szórakoztató, ifjúsági, központban a magyar maffiával és az alvilággal. :) Örülnék, ha benéznétek, és ha hagytok magatok után egy véleményt is. :)
Kellemes olvasást. ^^

Az első mondat
Luke Monroe-t a legkevésbé sem lehetett egy Scrooge-nak nevezni.

Itt megtorpantam. Mi a halál az a Scrooge? Google. Oké, Christine már megint remekelt, mert nem a találatokra ment rá, hanem a képekre, és elé került egy ogreszerű valami, akitől egy picikét megijedt. Christine a gondolataiba esett. Ahogy eddig megismerte Luke Monroe-t, nem egy ogrénak képzelte el, sőőőőőt, élete egyik legszebb férfijának, mert tulajdonképpen az is volt: egy tökéletesség, egy félisten, egy Adonisz, akinek egyszerre három barátnője van. Képtelenség, hogy egy scrooge legyen.
Aztán Christine tovább olvasott, közben pedig megnézte a szó valódi értelmét, ami ugye a fukar. Luke Monroe tényleg nem volt fukar.



Amikor a címre fény derül
Tulajdonképpen nem találtam meg a Szerelemtornádót, mint kifejezést, de úgy érzem, ez a történet maga volt a tornádó, Rae-vel együtt: jött, összehozott egy nagy felfordulást, majd eltűnt, mintha ott sem lett volna.

A karakterekről
Rae
Nagyon megdöbbentett. Ez mondjuk az előző kötetben történt, de akkor is. Valami okból kifolyólag vele tudok a leginkább azonosulni, és úgy érzem, benne igazán megtaláltam önmagamat. Tetszett a karaktere, talán az övét érzem a legkidolgozottabbnak az összes nő közül. Tetszett az önfejűsége és a makacssága, hogy ki akart bújni a neve alól, hogy meg akarta mutatni azt, amire képes.

Luke
Tipikus férfikarakter, akit a farka vezet, aki mindent megkap magának, aki tökéletes, aki családapa típus, aki... aki... túl tökéletes. De tényleg. És akkor jön a Nő - igen, nagybetűvel -, akinél inába száll a bátorsága, akinél megszólalni sem tud, akinél elveszti az eszét, aki azonnal felkelti az érdeklődését, és akibe az első pillanatban beleszeret. Cuki meg minden, de túl ismerős a sztori, nem? Ennek ellenére viszont úgy érzem, kellett egy ilyen rész a sorozatba. Enélkül  Luke nem Luke. És pont.

A történetről - spoileres - 

Tulajdonképpen... nem is tudom. Ez a rész már gyomorforgatóan cukormázas volt. Tudom-tudom, ennek ez a lényege, de akkor is. Ott van Rae anyja meg az a paprikajancsi, akiket amúgy kifejezetten utálok. Mégis sikerült őket talán örökre kiiktatni, ami mesébe illő, nem? Mégiscsak két világsztárnak (se) mondható emberekről van szó, akik bármit megtehetnek... Mindegy.
A másik csillámos dolog pedig a baba volt. Ebben a kötetben három nő is teherbe esett... Termékeny időszak volt, ezek szerint, vagy csak jól sikerült a Valentin nap.

Megérte elolvasni? Naná, hiszen akkor, abban a pillanatban épp arra volt szükségem. Egyszer olvasós? Igen. Megadta azt, amire vágytam? Teljes mértékben. Ajánlom? Naná.
Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése