Zombi apokalipszis könyvekkel || BookTag

Nemrégiben - ööö, majdnem egy hónapja, de ne törődjetek a részletekkel - Réta, a HaBár, a könyves kocsma bloggere kihívott erre a Book Tag-re és akkor azt mondtam, amint tudom, összeírom a válaszaimat a kérdésekre, de mily meglepő... szinte azonnal ki is ment a fejemből. Most, a hatalmas nagy stressz előtt muszáj egy kicsit kikapcsolnom a fejemet, hogy ne gondoljak arra a fránya iskolára, és mi mással is tölthetném az időmet, ha nem ezzel. :) Réta, nagyon-nagyon szépen köszönöm a felkérést, remélem, sikerült egy olyan bejegyzést összedobnom, ami kerek és egész, meg minden ilyen-olyan dolog. :D Réta válaszait IDE kattintva olvashatjátok! 

✘✘✘

A játék lényege az, hogy felírsz tíz könyvcímet cetlikre, és minden kérdésnél húzol egyet. Utána random kinyitod a könyvet valahol és az első név, aki szerepel az oldalon, az lesz a választott karakter!
Öcsém segítségét kértem ebben a kihívásban. A cetliket összegyűrve elé tettem, és ő egyesével kiválogatta nekem az emberkéket. Hogy mennyire lett sikeres az eredmény, azt mindjárt olvashatjátok!
✘✘✘

A nevek:
1. Percy Jackson - Rick Riordan - Percy Jackson és az Olimposziak sorozat
2. Tarver Merendsen - Amie Kaufman - Megaan Spooner - Lehullott csillagok sorozat
3. Lena Wall - Helena Silence - Enigma duológia
4. Tessa Gray - Cassandra Clare - Pokoli szerkezetek trilógia
5. Charley Davison - Darynda Jones - Charley Davidson sorozat
6. Jericho Barrons - Karen Marie Moning - Tündérkrónikák sorozat
7. Nicholson Lambert - Lorraine Heath - A herceg szeretője
8. Megan Chase - Julie Kagawa - Vastündérek sorozat
9. Ana Moreno - Baráth Viktória - A főnök
10. Jack Pallas - Julie James - A hamis partner

✘✘✘

1. Az első ember, aki meghal
Lena Wall

Ouh. Na erre nem számítottam. Igaz, ami igaz, Lena nincs kiképezve, és az adottságával ebben a helyzetben tulajdonképpen semmit sem tud kezdeni, de nem gondoltam volna, hogy ő lesz az első, aki lényegében feladja. Nem baj, kicsi Lena, lesz ez még így se. :))

2. Akit kibuktatsz, hogy elmenekülj a zombik elől
Jericho Barrons

Csak hogy Jericho ne bántódjon meg, elmondom, hogy csak és kizárólag azért buktatom le őt, mert tudom, hogy ő meg tudja menteni magát! Tehát lényegében taktikázok! 

3. Az első, aki zombivá változik
Charley Davidson

Az ő esetében ugye ez azért valószínűtlen, mert beszél a halottakkal, akik azért majdnem zombik... Nos, valakinek az élete a munkája...

4. Aki téged buktat ki, hogy megmeneküljön
Tessa Gray

Tessa. Azt hittem, barátok vagyunk. Na, nem baj, ezt megjegyeztem...

5. A csapat idiótája
Ana Moreno

Alapjáraton Ana nem az a butácska szereplő, így nem számítottam arra, hogy ide fog kerülni. Nos, vannak olyan emberek, akikből egy adott helyzet kihozza az állatot... ööö hülyét. Ana ezek közé az embere közé tartozik. Elég sajnos. :))

6. A csapat agya
Jack Pallas

Nos, az ő természetét ismerve ezt még el is hiszem. Pallas ügynök rendkívül tehetséges a szakmájában, a csapat talán még jól is jár, ha őt nevezik ki annak, aki ötletekkel rukkol elő.

7. Az ügyeletes orvos
Percy Jackson

Most már nem igazán rémlik, hogy Percy került-e olyan helyzetbe, ahol valamilyen sebet kellett leápolnia... Megérett a sorozat az újraolvasásra, ez tény. Mindenesetre szerintem jól állna neki az orvosi köpeny... 

8. A fegyverszakértő
Nicholson Lambert

Eléggé rég olvastam már ezt a történelmi romantikus könyvet, de ha az emlékeim nem csalnak, akkor Nicholson eléggé érdekes életmódot folytat, így nem lenne csoda, ha a fegyverekhez is értene. 

9. A harcos
Megan Chase

De csak akkor legyen harcos, amikor már a második-harmadik kötetnél tartunk, mert az akkori énje az, amikor vele bármikor, bárhol bevállalnék egy csatát. A történet eleji énjével valamiért nem kimondottan szimpatizálok.

10. A csapatkapitány
Tarver Merendsen

Hm. Tarverből még ki is nézem, hogy remek irányító lenne. Szűkszavú, de remek.

✘✘✘

Köszönöm, hogy végigolvastátok ezt a rövid kis book taget. Ha kedvetek van hozzá, töltsétek ki bátran! Nem akarok külön meghívni senkit - igen, igen, nálam fog megtörni a sor, de ki bánja?


Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése